Go Back   ATVConnection.com ATV Enthusiast Community » Brand Discussions Area » Suzuki
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register ATV Photos FAQ Members Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read GarageVendors
Search
Welcome to ATVConnection.com ATV Enthusiast Community

Reply Share this with your friends
  #1 (permalink)  
Old 09-01-2012, 06:31 PM
Weekend Warrior
Garage is empty, add now
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 20
Default LTZ 400 problems starting, PLEASE HELP!

I have a 05 suzuki ltz 400 and it started to get harder and harder to start so I replaced the battery, the starter and the relay but now all I get is a crazy clicking noise what else could be wrong or did i get a bad relay maybe???? Idk. Any help is appreciated, thx
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 09-01-2012, 07:08 PM
Weekend Warrior
Garage is empty, add now
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 20
Default

oh also I can start it by pull starting.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 09-03-2012, 09:45 PM
Knust's Avatar
Trailblazer
2006 Suzuki LTZ 400
My Garage
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 78
Default

Starter clutch
Reply With Quote
Old 09-03-2012, 09:45 PM
Reply Share this with your friends

Tags
2006, 2009, 400, acceleration, atv, common, issues, ltz, motor, problem, problems, relay, starter, starting, suzuki



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On