Go Back   ATVConnection.com ATV Enthusiast Community » Brand Discussions Area » Polaris
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Welcome to ATVConnection Forums!
Welcome to ATVConnection.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the ATVConnection Forums community today!


Reply Share this with your friends
  #1  
Old 02-28-2007, 12:29 AM
Range Rover
Garage is empty, add now
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 164
Default AWD light not working

05 Scrambler 500 4x4

light only worked for a few days a fter I bought it,never got around to it but its buggin me cause I leave the awd on when I want to slide around.

Anybody know exactly how to change the bulb or troubleshoot it?

Im sure I could figure it out but dont want to play operation all day long.

Thanks in advance!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-28-2007, 05:55 AM
Trailblazer
Garage is empty, add now
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 54
Default AWD light not working

go to Big Buck Atv, click on Polaris, then Diagnostics, then choose Electrical testing.

My 96 400 scrambler's AWD light wasnt coming on, but the neutral light wouldnt go off either. From what i hear the AWD wont work if the neutral light doesnt go out. i took apart the switch at the base of the shifter and couldnt get it to turn off the Neutral light so i ordered one off ebay for $40. the polaris dealer wanted $90 just for the switch, i got the whole shifter assembly, with switch and compartment. love ebay!
Reply With Quote
  #3  
Old 02-28-2007, 10:48 PM
Range Rover
Garage is empty, add now
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 164
Default AWD light not working

Didnt help at all....anyone else???
Reply With Quote
  #4  
Old 03-04-2007, 08:20 PM
Range Rover
Garage is empty, add now
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 164
Default AWD light not working

Looks like its surgery next weekend...
Reply With Quote
Old 03-04-2007, 08:20 PM
Reply Share this with your friends

Tags
05, 400, 500, atv, awd, light, neutral, nuetral, polaris, ranger, replace, scrambler, working



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On